Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de veilingmeester zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons ticketsysteem. U zoekt in uw account de juiste order op en maakt hier gebruik van het symbool “tekstwolkje”. Er wordt automatisch een gesprek gestart met de juiste veilingmeester en de bijbehorende order. Hier kan u verder aangeven dat u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht. Mocht u vragen hebben over de chatfunctionaliteiten dan verwijzen wij u door naar (Link pagina met uitleg over het ticketsysteem)

De desbetreffende veilingmeester zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij gebruiken cookies voor Sociale media functionaliteit en om analytische gegevens te verzamelen.

x
Download FlimDeal app
Sneller bieden?

Download onze app